AOF Fagskolen

Hovedkontor Haugesund

Haraldsgt. 190 5525 Haugesund

Avdelingskontor Bergen

Strandgaten 197 5004 Bergen

Avdelingskontor Stavanger

Richard Johnsensgate 4 4021 Stavanger

Avdelingskontor Kristiansand

Kjøita 21 4630 Kristiansand S

Følg oss

I AOF fagskolen tilbyr vi følgende utdanninger

Nord-Rogaland
Sør-Rogaland
Vestland

Fagskole

Vanskelig å velge hva du skal bli? Vurder fagskoleutdanning!


15.06.20 ble det avklart at alle universiteter, høgskoler og fagskoler kan åpne for undervisning igjen, så lenge gjeldende regler og råd om smittevern overholdes.

På grunn av fortsatt restriksjoner når det gjelder smittevern og avstand, legger vi opp til at alle vår kurs og utdanninger som starter høsten 2020 kan måtte gjennomføres helt eller delvis på nett som kombinert nett/klasseromsundervisning. Restriksjonene rundt avstand setter foreløpig begrensninger i forhold til hvor mange vi kan ha i et klasserom samtidig. Vi benyttes Teams til lyd-bilde undervisning. Det er lett å bruke og alle som starter hos oss vil få all nødvendig hjelp fra vårt support team.

Alle fagskoleutdanninger er godkjente av NOKUT. Studiene gir studiepoeng og du mottar et offentlig godkjent vitnemål etter endt utdanning.

NB: Har du fullført fagskoleutdanning hos oss mellom 2013 og 2018 vil du ha et vitnemål med fagskolepoeng. Disse er nå likestilt med studiepoeng. Studier som gir 60 studiepoeng gis også gradsbetegnelsen «Fagskolegrad». Les mer her.

Til tidligere fagskolestudenter i AOF Fagskolen Det skjer mye spennende innen fagskole for tiden. Vi har derfor valgt å lage denne informasjonen til tidligere fagskolestudenter om hvordan noen av endringene påvirker den utdanningen de har tatt. Les mer her