AOF Fagskolen

Hovedkontor Haugesund

Haraldsgt. 190 5525 Haugesund

Avdelingskontor Bergen

Strandgaten 197 5004 Bergen

Avdelingskontor Stavanger

Richard Johnsensgate 4 4021 Stavanger

Avdelingskontor Kristiansand

Markensgate 13 4611 Kristiansand S

Følg oss

I AOF fagskolen tilbyr vi følgende utdanninger

Nord-Rogaland
Sør-Rogaland
Agder
Vestland

Fagskole

15.06.20 ble det avklart at alle universiteter, høgskoler og fagskoler kan åpne for undervisning igjen, så lenge gjeldende regler og råd om smittevern overholdes.

AOF Fagskolen har tidligere informert alle sine studenter om at vi ikke legger opp til stedsbasert undervisning igjen før til høsten. Med tanke på den korte tiden som er igjen av skoleåret, velger vi å holde fast ved tidligere gitte beskjed. Det betyr at for de av dere som har gjenstående undervisning før sommeren, vil den fortsatt foregå på Teams.

Fra og med høsten 2020 håper vi derimot at situasjonen har normalisert seg. Tanken er å gå tilbake til stedsbasert undervisning etter sommeren – forutsatt at det da ikke foreligger andre råd og gjeldende regler. Vi vil selvsagt holde dere orientert om situasjonen så snart vi vet mer.

Vi ser frem til en forhåpentligvis tilnærmet normal hverdag fra høsten. Inntil vi ses igjen vil vi benytte anledningen til å ønske hver og en av dere en riktig fin sommer!

Alle fagskoleutdanninger er godkjente av NOKUT. Studiene gir studiepoeng og du mottar et offentlig godkjent vitnemål etter endt utdanning.

NB: Har du fullført fagskoleutdanning hos oss mellom 2013 og 2018 vil du ha et vitnemål med fagskolepoeng. Disse er nå likestilt med studiepoeng. Studier som gir 60 studiepoeng gis også gradsbetegnelsen «Fagskolegrad». Les mer her.

Til tidligere fagskolestudenter i AOF Fagskolen Det skjer mye spennende innen fagskole for tiden. Vi har derfor valgt å lage denne informasjonen til tidligere fagskolestudenter om hvordan noen av endringene påvirker den utdanningen de har tatt. Les mer her.