Min side
Om AOF Fagskolen

Om AOF Fagskolen

Våre fagskoleutdanninger er fremtidsrettede, praksisnære utdanninger som kan tas i bruk med en gang. Få etterspurt kompetanse og styrk din fremtid i arbeidslivet.

Fagskole er høyere yrkesfaglig utdanning og ligger på nivå over videregående opplæring. Utdanningen er praksisnær slik at kompetansen du tilegnes kan tas i bruk direkte i arbeidslivet.

AOF Fagskolen er en del av AOF Vestlandet – Agder, som tilbyr en rekke kurs og utdanninger på videregående og høyere nivå. Vi er en av Norges største fagskoler innen helse og oppvekst, men vi tilbyr også flere utdanninger innen ledelse, økonomi og merkantile fag. Vi har utdanningssteder i Rogaland, Vestland og Agder.

AOF Fagskolen har et bredt utdanningstilbud også til høsten. Hele vårt tilbud finner du her på våre hjemmesider. Vi vil sørge for at alle våre studenter får starte på, og fullføre sine utdanninger.

Godkjent utdanning

Alle fagskoler er godkjente av NOKUT. Studiene gir studiepoeng og du mottar et offentlig godkjent vitnemål etter endt utdanning.

AOF Fagskolen tilbyr utdanninger i Rogaland, Vestland og Agder. Vi har dyktige og engasjerte forelesere med ulik kompetanse som sammen bidrar til å gi gode utdanninger.

Vi kan opprette nye utdanninger etter behov

AOF Fagskolen har en fagområdeakkreditering innen helse- og oppvekstfag. Vi kan opprette nye fagskoler innenfor denne sektoren på steder der arbeidslivet måtte ønske det/ ha behov for det.

Er du arbeidsgiver og har behov for økt kompetanse innenfor et område du ikke allerede finner hos oss, tar du kontakt med oss.

Her er vi

Du finner oss lokalisert med hovedkontor i Haugesund. Vi har campus i Haugesund, Bergen, Stavanger og Kristiansand.